fbpx

Splošni pogoji trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in obravnavajo delovanje trgovine, pravice uporabnika trgovine ter poslovni odnos med ponudnikom (podjetje EKO LIMUSIN, ekološka reja in prireja, d.o.o. ) in kupcem (vami). S trgovino upravlja podjetje EKO LIMUSIN, ekološka reja in prireja, d.o.o.

Načini plačila:

Omogočamo le plačilo po povzetju.

Dostava:

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbenih partnerjev nimamo, saj dostavljamo sami. Dostavljamo ob četrtkih in ponedeljkih. Naročila oddana pred sredo ob 00:00, odpošljemo v četrtek. Naročila oddana pred nedeljo ob 00:00, odpošljemo v pondeljek.

Cene:

Vse cene so v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o trenutnem stanju naročila: V obdelavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Varovanje osebnih podatkov:

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Top